Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

8 130

Collections

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Vans Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

477 styles.
of 14

Vans Sneakers, Ρούχα & Αξεσουάρ

Η Vans είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που έχει αφιερωθεί στη δημιουργία Παπουτσιών, Ρούχων & Αξεσουάρ με έμπνευση από το skateboard, το retro style, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ομάδες surf, BMX, snowboard καθώς και motocross. Βρες τώρα αυτά που σου ταιριάζουν μέσα από την μεγάλη μας συλλογή σε Vans ρούχα, sneakers και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, αγόρια και κορίτσια και βρέφη, και απογείωσε τις εμφανίσεις σου!

Η ιστορία της Vans

To 1966, τα αδέρφια Paul Van Doren και Jim Van Doren μαζί με τον Gordon C. Lee, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα Vans με το όνομα Vans Doren Rubber Company, στο Anaheim της Καλιφόρνια. To 1976, η Vans κυκλοφόρησε τη συλλογή Vans Era που έγινε η No1 επιλογή για τους skateboarders. Το ντεμπούτο του τότε κάνει και το logo “Off The Wall”. Την επόμενη χρονιά, κυκλοφορούν τα πρώτα skate παπούτσια, γνωστά σε όλους ως “Old Skool”, ενώ λίγο αργότερα ήρθαν τα “Vans Classic Slip-Ons” για να γίνουν must-haves για τους skateboarders και τους BMX-lovers! Το “Sk8-Hi” μας συστήθηκε το 1978, ενώ το 1988 κυκλοφόρησε το πρώτο υπογεγραμμένο skate παπούτσι, από τον Steve Caballero. Η Vans ξεκίνησε τη δημιουργία μιας σειράς με action sports, όπως το BMX, skateboarding, surfing, την “Vans Triple Crown Series”. Πολλοί αθλητές φορώντας τα Vans Snowboard Boots, κέρδισαν Ολυμπιακά Μετάλλια, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των παπουτσιών.

Ανανέωσε το Casual Στυλ σου με Vans

Αν είσαι λάτρης του retro street-style, του skate-wear και θέλεις άνεση κάθε στιγμή της ημέρας, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις από Φούτερ, T-shirts, Tank Top, Chinos, Μπουφάν, Πουκάμισα, Φόρεμα,  μέχρι μποτάκια ή Παπούτσια σε low-cut ή mid-cut style , για καλοκαίρι Slides, Biker Shorts, Μαγιό και Κορμάκια και πολλά Αξεσουάρ, όπως Σακίδια, Καπέλα και Σκούφους από την πλούσια συλλογή της Vans. Ανακάλυψε στυλάτα ρούχα, όπως μπλούζες, φούτερ και ζακέτες, άνετα παπούτσια, sneakers και slip-ons σε μοναδικά σχέδια (π.χ checkerboard sneakers) και σειρές όπως η κλασική Old Skool, backpacks, αλλά και ρετρό αξεσουάρ, όπως κάλτσες και τσάντες, από τη μεγάλη συλλογή της Vans, σε Μοναδικές Τιμές και Απίστευτες Προσφορές, μόνο από το No1 online store, έχοντας τη δυνατότητα δωρεάν επιστροφής!

Διάλεξε Vans Sneakers, Ρούχα & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Διάλεξε τώρα τα δικά σου Sneakers, Ρούχα & Αξεσουάρ από τη Vans σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και βρεφικά μεγέθη, σε διάφορα prints, μοτίβα και χρώματα όπως μάυρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, άσπρο, πορτοκαλί, γκρι, ροζ, καφέ και πολλά άλλα, για να είσαι up-to-date κάθε σεζόν, στις πιο Hot Τιμές, μόνο στο Ultimate Sneaker-Store, Sneaker10.cy και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Vans Collections

Vans Old Skool Vans Slip On Vans Comfycush Vans Ultrarange Vans Era Vans Old Skool Overt

TOP Vans Styles

Vans T-Shirts Vans Σακίδια Πλάτης Vans Μποτάκια Vans Μπουφάν Vans Platforms

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2