Collections

more... less

Χρώμα

more... less

Τιμή

9 16

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Funko Pop! Μινιατούρες

2 styles.

Funko Pop! Vinyl Figures!

Funko Pop! is the leading brand for vinyl figures and it provides unique collections like Funko Pop! x NBA, Funko Pop! x Marvel, Funko Pop! x Game Of Thrones. Discover the collections at No1 Sneaker Store!

Η Ιστορία της Funko-Pop με Λίγα Λόγια…

Η ιστορία της Funko ξεκινάει το 1998 από μια μικρή εταιρεία που ίδρυσε ο Mike Becker και κυκλοφόρησε μια σειρά φιγούρες με θέμα την νοσταλγία και τις ονόμασε “Wacky Wobblers” . Αυτές οι φιγούρες είχαν την ιδιαιτερότητα να έχουν κουνιστό κεφάλι “Bobblehead” όπως τις λέμε εμείς. Η πρώτη φιγούρα που σχεδίασε η εταιρία ήταν ο “Big Boy bobblehead” ο οποίος ήταν μασκότ μιας αλυσίδας εστιατορίων της Αμερικής.
Με την πάροδο του χρόνου αυτή η κάποτε μικρή εταιρεία, έγινε μια τεράστια εμμονή με συλλέκτες και λάτρεις της Pop κουλτούρας σε όλο τον κόσμο!
Όμως η ιστορία της Funko άλλαξε το 2005 όταν ανέλαβε την ηγεσία ο Brian Mariotti, η πιο επιτυχημένη σειρά της εταιρείας ήταν η POP! Vinyl figure η οποία κυκλοφόρησε επίσημα το 2010, η αρχική της ονομασία ήταν “Funko Force 2.0” και ξεκίνησε ένα νέο κύμα ενθουσιασμού!
Είναι εύκολο να καταλάβεις την επιτυχία αν επισκεφτείς ένα κατάστημα Pop κουλτούρας και γνωρίσετε από κοντά τα Funko POP! Είναι σίγουρο ότι θα υποκύψεις στην γοητεία τους γιατί σίγουρα κάποια φιγούρα θα σας κάνει να νοσταλγήσεις τα παιδικά σου χρόνια, και η πρώτη σου αγορά θα σε κάνει να τα αγαπήσεις. Αυτή η αγάπη έχει δημιουργήσει κοινότητες συλλεκτών – θαυμαστών , οι οποίοι μοιράζονται τις συλλογές τους και το πάθος τους να γίνουν ξανά παιδιά.

Απόκτησε το Funko-Pop Που Σου Ταιριάζει

Είσαι λάτρης και συλλέκτης των Funko-Pop; Στο Sneaker10.cy θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από φιγούρες Funko-Pop μέσα από διάφορες συλλογές. Αρχικά θα βρεις τις αγαπητές από το κοινό pop φιγούρες Disney Funko Pop! Art Series από την exclusive edition Walmart. Έπειτα θα βρεις pop φιγούρες Marvel Funko Pop από την edition συλλογή only art όπου θα βρεις τους αγαπημένους σου ήρωες, όπως επίσης θα βρεις pop φιγούρες Heroes Funko Pop της edition συλλογή Hot Topic. Για εσένα που είσαι λάτρης του μπάσκετ και οπαδός του NBA θα βρεις φιγούρες Funko Pop NBA με τις αγαπημένες σου ομάδες από την edition συλλογή NBA HWC. Εσύ που είσαι λάτρης των videogames θα βρεις όχι μόνο φιγούρα Funko Pop, αλλά και μινιατούρες και καρφίτσες Funko Pop Video Games. Έπειτα θα βρεις φιγούρες Funko Pop από τις συλλογές Music, Space Jam & TV Shows.

Τι Είναι Αυτό Που Τις Κάνει Μοναδικές;

Οι φιγούρες Funko-Pop μπορούν να δείξουν την αγάπη σου για τους αγαπημένους σου ήρωες και να διακοσμήσουν τον χώρο σου με μια μοντέρνα νότα. Μπορείς να τις τοποθετήσεις στο γραφείο σου, σε ένα μεγάλο ράφι στο δωμάτιο ή στο σαλόνι σου ή οπουδήποτε θέλεις εσύ. Οι Funko-Pop φιγούρες είναι φιγούρες βινυλλίου και είναι εξαιρετικά εντυπωσιακές με χρώματα που σε συναρπάζουν. Φυσικά δεν περνάνε απαρατήρητες και δεν μπορείς να μην τις προσέξεις όταν μπεις σε ένα χώρο που έχει σε κάποιο σημείο διακοσμημένες φιγούρες Funko-Pop. Πέρα από τις φιγούρες στο Sneaker10, θα βρεις Funko-Pop μπρελόκ αλλά και Funko-Pop καρφίτσα την οποία μπορείς να την συνδυάσεις στο Outfit σου είτε να την κρατήσεις ως συλλεκτικό κομμάτι.

Βρες Funko-Pop Φιγούρες, Καρφίτσες & Μπρελόκ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή από καρφίτσες, φιγούρες & μπρελόκ Funko-Pop σε συλλογές όπως Disney, Heroes, Marvel, Music, NBA, Space Jam, TV Shows & Video Games, σε διάφορα χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μωβ, πράσινο, πολύχρωμο, ροζ, χρυσό και άλλα, μόνο στο Sneaker10.cy, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2