Η Εταιρεία

Sneaker10

Η εταιρεία μας φέρει την επωνυμία «OSMOSSPORT TRADING (CYPRUS) LIMITED», λειτουργεί με έδρα την Λευκωσία της Κύπρου στα γραφεία επί της οδού Μιχαήλ Παρίδη, 11, ΤΚ 1095 και διαθέτει κυπριακό ΑΦΜ CY 10420220T με τηλεφωνο 22 542222 και email [email protected]

Θέλεις να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση και ψάχνεις το πιο εκλεπτυσμένο στυλ; Είσαι το fashion icon της παρέας και όλοι εμπνέονται από τις στιλιστικές σου επιλογές; Τότε μάλλον τα 2 καταστήματα Sneaker10 σε Λευκωσία και Λεμεσό θα σε γοητεύσουν μια για πάντα. Και αν προτιμάς τις online επιλογές, τo Sneaker10.cy είναι η λύση που ψάχνεις.

Το Sneaker10.cy είναι εδώ για να γίνει η Νο1 προτίμηση για τους λάτρεις των sneakers και των πιο ξεχωριστών outfits, που αναζητούν το κάτι διαφορετικό και τις πιο ψαγμένες συνεργασίες! Εδώ οι retro lovers θα ανακαλύψουν το άλλο τους μισό μέσα από την συνεχώς ανανεωμένη συλλογή, από μοναδικά exclusive και limited edition κομμάτια κορυφαίων brands.

The Green Project

Η βιωσιμότητα δεν αφορά μόνο τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον! Η βιωσιμότητα αφορά και τον σεβασμό απέναντι στην κοινωνία! Σε μια κοινωνία που οι αλλαγές έρχονται από την Gen Z, μια γενιά που θέλει να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον εμείς ξεκινάμε και δίνουμε το push για κανείς την αλλαγή σήμερα. Τα sneakers που φοράς καθημερινά, που δεν βγάζεις από πάνω σου, που περιμένεις το επόμενο drop με ανυπομονησία για να το βάλεις στην συλλογή σου, μπορούν να γίνουν η αρχή! Το βιώσιμο design στα sneakers είναι εδώ και πρέπει να το κανεις embrace! Αυτό τα κάνει ακόμη πιο ξεχωριστά. Ξεκίνα τη sustainable συλλογή σου με την πιο απλή και εύκολη αλλαγή! Τα Ρούχα και παπούτσια που φέρουν το BADGE βιωσιμότητας στο Sneaker10.cy όσο και στα φυσικά μας καταστήματα ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων φτιαγμένων με βιώσιμα υλικά! Τι σημαίνει αυτό; Κάθε προϊόν με τη συγκεκριμένη ετικέτα είναι φτιαγμένα με κατά τουλάχιστον 55% βιώσιμα υλικά♻️!

Sneaker10 Κατάστημα


Αυτή τη στιγμή η εταιρεία λειτουργεί 3 υποκαταστήματα στην Κύπρο. Εδώ μπορείς να τα δει αναλυτικά.


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2