Η Εταιρεία

Sneaker10

Καλώς ήρθες στο Sneaker10

Για εμάς το streetwear είναι ένας απεριόριστος χώρος αυτοέκφρασης και αποδοχής. Μέσα από τη μόδα, κάθε άτομο μπορεί να αισθάνεται ελεύθερο να επιλέγει το στυλ που το εκφράζει ανεξάρτητα από στερεότυπα και νόρμες.

Στο Sneaker10.cy & στα καταστήματα μας θα βρεις latest releases, premium products και exclusivities από τις street fashion συλλογές αγαπημένων brands όπως adidas Originals, Nike, Carhartt WIP, Dickies, Vans και πολλά ακόμα. 

Το Sneaker10 είναι το street fashion brand της εταιρείας Cosmos Sport. Από το 2021, η εταιρεία Cosmos Sport είναι μέλος του βρετανικού κολοσσού JD Sports Fashion Plc., και πλέον απαριθμεί 6 εμπορικές επωνυμίες (Cosmos Sport, JD Sports, Sneaker10, SlamDunk, Rundome, Sportsfactory), 90+ φυσικά καταστήματα, 9 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα, και πάνω από 1.000 εργαζομένους σε Ελλάδα και Κύπρο.​

Follow us σε InstagramFacebookTik Tok & YouTube και stay tuned για όλα μας τα νέα!

The Green Project

Η βιωσιμότητα δεν αφορά μόνο τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον! Η βιωσιμότητα αφορά και τον σεβασμό απέναντι στην κοινωνία! Σε μια κοινωνία που οι αλλαγές έρχονται από την Gen Z, μια γενιά που θέλει να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον εμείς ξεκινάμε και δίνουμε το push για κανείς την αλλαγή σήμερα. Τα sneakers που φοράς καθημερινά, που δεν βγάζεις από πάνω σου, που περιμένεις το επόμενο drop με ανυπομονησία για να το βάλεις στην συλλογή σου, μπορούν να γίνουν η αρχή! Το βιώσιμο design στα sneakers είναι εδώ και πρέπει να το κανεις embrace! Αυτό τα κάνει ακόμη πιο ξεχωριστά. Ξεκίνα τη sustainable συλλογή σου με την πιο απλή και εύκολη αλλαγή! Τα Ρούχα και παπούτσια που φέρουν το BADGE βιωσιμότητας στο Sneaker10.cy όσο και στα φυσικά μας καταστήματα ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων φτιαγμένων με βιώσιμα υλικά! Τι σημαίνει αυτό; Κάθε προϊόν με τη συγκεκριμένη ετικέτα είναι φτιαγμένα με κατά τουλάχιστον 55% βιώσιμα υλικά♻️!

Sneaker10 Κατάστημα


Αυτή τη στιγμή η εταιρεία λειτουργεί 5 υποκαταστήματα στην Κύπρο. Εδώ μπορείς να τα δεις αναλυτικά.


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×
Εντοπίσαμε ότι είσαι στην Ελλάδα!

Εντοπίσαμε ότι είσαι στην Ελλάδα!

Αν θέλεις οι αγορές σου να παραδοθούν στην Ελλάδα, συνέχισε στο Sneaker10.gr!

Συνέχισε στο Sneaker10.gr!