Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Collections

more... less

Τιμή

27 85

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Crocs Παπούτσια, Σανδάλια και Παντόφλες

28 styles.

Crocs Παπούτσια, Σανδάλια και Παντόφλες

Τι Crocs παπούτσια θα βρω στο Sneaker10 Κύπρου;

Στον πιο hot προορισμό των seakerlovers θα βρεις τα απαραίτητα παπούτσια για κάθε εποχή. Όταν γίνεται λόγος για καλοκαιρινά παπούτσια και summer trends η Crocs πρωταγωνιστεί. Στο Sneaker10 της Κύπρου θα βρεις σανδάλια, slides αλλά και διακοσμητικά για Crocs για να αναβαθμίσεις με χρωματιστή διάθεση το look σου. Μην αργείς, πρόσθεσε στο καλάθι αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου style και ετοιμάσου για τις πιο καλοκαιρινές περιπέτειές.

Ποια σανδάλια Crocs να επιλέξω;

Η ποικιλία Crocs είναι μεγάλη, χρωματιστή και stylish! Επίλεξε σανδάλια που θα τονώσουν την καλοκαιρινή σου διάθεση, θα αναβαθμίσουν το look της πισίνας και της παραλίας και θα σε βάλουν σε summer mood. Chunky σανδάλια, classic Crocbands και Lined Clogs πρωταγωνιστούν στις προτιμήσεις των trendsetters και των influencers παγκοσμίως. Διάλεξε τα και νάνε τη διαφορά.

Θα βρω παντόφλες Crocs για άνδρες και γυναίκες;

Τόσο το ανδρικό φύλο όσο και το γυναικείο εκπροσωπούνται με πολλαπλές επιλογές στην συλλογή της Crocs όπως θα τη βρεις στο Sneaker10 CY. Θα βρεις ανδρικές παντόφλες που προσφέρουν άνεση κάθε στιγμή. Ακόμα, παντόφλες για γυναίκες ξεχωρίζουν για το στυλ και την μοντέρνα τους διάθεση. Βρες αυτή που ταιριάζει για άνδρες και γυναίκες και κάνει το πιο εντυπωσιακό δώρο σε φίλες και φίλους αλλά και στον εαυτό σου.

Ποια Crocs styles είναι φέτος τάση;

Είναι πλέον γεγονός ότι οι Crocs έχουν σταματήσει να αποτελούν αποκλειστικά indoor item ή επιλογή για την καλοκαιρινή βουτιά σου σε θάλασσα και πισίνα. Crocs σανδάλια αποτελούν κορυφαία τάση για το φετινό καλοκαίρι. Styles όπως το Crocs Classic Crush και τα Mega Crush προτιμώνται για τη βόλτα, το χαλαρό ποτό αλλά και για party με φίλους στο beach bar. Ξεχώρισε για την επιλογή σου σε chunky σανδάλια και κλέψε την παράσταση.

Τι σχέδια και χρώματα θα βρω σε Crocs σαγιονάρες και παπούτσια;

Οι Crocs σαγιονάρες ξεχωρίζουν και παραμένουν στην κορυφή της προ-τίμησης των καλοκαιρινών αγορών εδώ και πολλά χρόνια. Θα βρεις κλασικά σχέδια, σχέδια με chunky σόλα και μοντέλα με flatform ύψος. Τα χρώματα δεν έχουν τέλος με απαλούς χρωματισμούς αλλά και έντονους να κλέβουν την παράσταση. Άσπρες σαγιονάρες και μαύρες slides κυριαρχούν χωρίς όμως να παραμελούται ροζ σαγιονάρες , πράσινα slides και κόκκινα καλοκαιρινά παπούτσια. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στην αισθητική και τη διάθεσή σου ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών!

Πώς μπορώ να διατηρήσω και να καθαρίσω σωστά τα Crocs μου;

Όσο ευέλικτα είναι στη χρήση τους τα Crocs σανδάλια και οι slieds εξίσου εύκολο είναι να κρατηθούν καθαρά για να είναι έτοιμα για την επόμενή τους χρήση. Το ανθεκτικό τους υλικό καθαρίζεται εύκολα με νωπό πανί ή κάποιο υγρό μαντηλάκι χωρίς χημικά στοιχεία. Ο καθαρισμός με κρύο νερό ακόμα μπορεί να απομακρύνει τους ρύπους, την άμμο ή το χώμα με μια κίνηση αρκεί να φροντίσεις να στεγνωθούν σε σκιερό και δροσερό μέρος για να συνοδεύσουν την επόμενή σου βόλτα.

Ποια είναι τα διαθέσιμα μεγέθη της Crocs;

Το μεγεθολόγιο της Crocs διαθέτει διπλά μεγέθη ώστε να παραμένει ευέλικτη στις επιλογές μεγεθών και να καλύπτει περισσότερες πελματικές ιδιαιτερότητες. Επομένως θα βρεις τα μεγέθη 36-37, 37-38, 38-39 και 39-40 που καλύπτουν γυναικεία μοντέλα και 41-42, 42-43, 43-44, 44-45 και 45-46 στα ανδρικά σανδάλια. Τα μεγέθη αλληλοκαλύπτονται προκειμένου να βρεις αυτό που ταιριάζει ιδανικά στο πόδι σου και σε κάνει να νοιώθεις άνετος και ξεχωριστός.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2