Κατηγορία

more... less

Είδος

more... less

Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

8 200

Collections

more... less

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Originals Παπούτσια, Ρούχα & Αξεσουάρ

948 styles.
of 27

adidas Originals

H adidas κάνει focus στον καταναλωτή και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την εμφάνισή της, προσφέροντας μοναδικά designs και prints, με ανώτερης ποιότητας υφάσματα! H adidas original έχει ένα πρωτοποριακό ύφος και στυλ. Ανακάλυψε τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Tι adidas παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ θα βρω στο Sneaker10 Κύπρου;

Αδιαμφισβήτητα η ποικιλία της adidas συλλογής είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως καθώς ανανεώνεται συνεχώς τόσο με επανακυκλοφορίες κλασικών μοντέλων όσο και νέες εκρηκτικές releases που αποκτούν γρήγορα μεγάλη απήχηση. Το σημείο που κλασικό και ανανεωμένο συναντώνται δεν είναι άλλο από το Sneaker10 Κύπρου. Εδώ θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες, παιδικά και βρέφη. Από μοδάτα sneakers adidas έως κλασικές φόρμες T-shirts αλλά και καινοτόμα αξεσουάρ όπως τσαντάκια μέσης και καπέλα η adidas θα κατέχει πάντα μια κεντρική θέση στο stye των urban outfit lovers και φυσικά δεν πρόκειται να λείψει ποτέ από την τεράστια συλλογή του Sneaker10.cy!

Ποια είναι η ιστορία της adidas;

Η ιστορία της adidas ξεκινά την 1η Ιουλίου 1924, όταν ο Adolf Dassler και ο αδελφός του Rudolf Dassler επιχείρησαν να ασχοληθούν με την κατασκευή αθλητικών παπουτσιών και ιδρύουν την Dassler Brothers Shoe Factory. Μετά από διαμάχη των δύο αδελφών, ο Adi το 1949 διαχωρίζει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες από τον αδελφό του που προηγούμενος είχε ιδρύσει την Puma, μετονόμασε την επιχείρηση σε σε adidas από τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου του και ξεκίνησε να χορηγεί αθλητικά παπούτσια σε αθλητές των ολυμπιακών αγώνων. Μετά από πολλαπλές οικονομικές ατυχίες στα μέσα του 20ου αιώνα, κατά τη δεκαετία του ‘70, η εταιρία εκτοξεύτηκε με την Stan Smith συλλογή συνεχίζει να γράφει ιστορία στον αθλητικό κόσμο έως και σήμερα. Συνεργασίες με γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος και του κόσμου της μόδας σταδιακά την καθιέρωσαν στο αγαπημένο αθλητικό brand με δημοφιλή παπούτσια , ρούχα και αξεσουάρ στην Ευρώπη.

Ποιες adidas collections θα ανακαλύψω;

Μπαίνοντας στο sneaker10.cy αποκτάς πρόσβαση στον στιλάτο, χρωματιστό και athleisure κόσμο του brand με τις 3 ρίγες, δηλαδή της adidas. Από την ποικιλία e-shop και καταστημάτων δεν λείπουν δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενες συλλογές που κλέβουν τα βλέμματα σε κάθε εμφάνιση. Ξεκινώντας από all time classics συλλογές όπως οι adidas Originals Superstar , adidas Stan Smith και adidas Originals Samba μαγεύεσαι από την απλότητα του κλασικού sneaker. Οι συλλογές που θα ανακαλύψεις όμως δεν σταματούν εδώ καθώς adidas Adi-break , adidas Forum και adidas NMD κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος ανάμεσά στις καρδιές των sneakerlovers. Ανακάλυψέ τα όλα και φτιάξε το δικό σου look με την υπογραφή της adidas.

Τι adidas styles θα βρω στο Sneaker10.cy;

Η adidasαποτελεί ένα από τα αγαπημένα brands όλων των αθλητών. Τι γίνεται όμως όταν οι δημοφιλής αθλητικές γραμμές συναντούν τις καθημερινές ανάγκες του κοινού της στην πόλη, το πανεπιστήμιο , τη βόλτα ή το party; Φυσικά γεννιούνται τα casual, sporty & urban style τα οποία η adidas μέσω των ξεχωριστών παπουτσιών ρούχων και αξεσουάρ της μπορεί να απογειώσει! Ξεχώρισε τα αγαπημένα σου κομμάτια από τη συλλογή του sneaker10.cy , διάλεξε διάθεση και στυλ και ετοιμάσου να εκπλαγείς από το αποτέλεσμα του προσωπικού style που θα δημιουργήσεις.

Είναι adidas παπούτσια είναι φέτος τάση;

H απάντηση είναι φυσικά και ναι! Ανακάλυψε παπούτσια για όλη την ώρα όπως sneakers, tennis shoes και running style επιλογές που θα σε κρατήσουν άνετο, ευέλικτο και στιλάτο κάθε στιγμή της ημέρας. Και φέτος όπως και κάθε χρόνο τα παπούτσια adidas κάνουν τη διαφορά και μαζί τους και εσύ καινοτομείς επιλέγοντάς τα για το look που θα σε συνοδεύσει.

Τι στυλ σε adidas ρούχα να επιλέξω;

Γνωρίζεις κι εσύ ότι η επιλογή adidas ρούχων που θα κάνεις θα γεμίσει το personal style σου αυτοπεποίθηση, χρώμα και θετική διάθεση. Φέτος ξεχώρισε με το athleisure style σου επιλέγοντας wide leg φόρμες,80s style μπουφάν και ζακέτες σε συνδυασμό με ιδιαίτερα T-shirt. Κάθε κομμάτι θα αναδείξει μοναδικά τα προσωπικά σου vibe, το style και το mentality σου. Όλα ξεκινούν με μια διαδικτυακή βόλτα στο sneaker10.cy.

Ποια adidas αξεσουάρ θα βρω στο Sneaker10 Cyprus;

To ήξερες πως τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν το look σου πολύ πιο αξιοπρόσεκτο; Εμείς το γνωρίζουμε και γι αυτό η συλλογή του Sneaker10.cy περιλαμβάνει πληθώρα αξεσουάρ adidas για κάθε ανάγκη. Τα πιο hot αξεσουάρ της adidas είναι τα bum bags , τα bucket hats αλλά και τα σκιάδια, οι σκούφοι και οι τσάντες ώμου. Το κάθε ένα από αυτά μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις με την υπογραφή της κορυφαίας αθλητικής εταιρίας adidas. Βρες εκείνα που θα ταιριάξουν στο προσωπικό σου look στο sneaker10.cy.

adidas Originals Top Styles

adidas Ζακέτες adidas Μακρυμάνικα adidas T-Shirts adidas Φόρμες adidas Κολάν adidas Σορτς adidas Μαγιό adidas Σακίδια Πλάτης adidas Κάλτσες adidas Full Zip Hoodies

adidas Originals Top Collections

adidas Adilette adidas Forum adidas ZX 22 Boost adidas Retropy

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2