Φιλτράρισμα με βάση

Φύλο
more... less
Παιδικό φύλο
more... less
Χωρητικότητα
more... less
Θήκη Laptop
more... less
Τιμή
20 59
Βιώσιμα Styles
more... less
Σύνθεση / Υλικό
more... less
Άθλημα
more... less
Χρώμα
more... less

adidas Σακίδια Πλάτης

14 styles.

adidas Σακίδια Πλάτης 

Βρες adidas Σακίδια Πλάτης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια ή κορίτσια). Η απαιτητική καθημερινότητα σου, καθιστά απαραίτητο ένα πρακτικό σακίδιο πλάτης, που χωράει ό,τι μπορεί να χρειαστείς μέσα στη μέρα. Η συλλογή της adidas από backpacks σου δίνει πολλές επιλογές για να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ...

adidas Σακίδια Πλάτης 

Βρες adidas Σακίδια Πλάτης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (αγόρια ή κορίτσια). Η απαιτητική καθημερινότητα σου, καθιστά απαραίτητο ένα πρακτικό σακίδιο πλάτης, που χωράει ό,τι μπορεί να χρειαστείς μέσα στη μέρα. Η συλλογή της adidas από backpacks σου δίνει πολλές επιλογές για να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τις athleisure και street style εμφανίσεις σου. Με ή χωρίς θήκη για laptop και μπουκάλι; Μικρό (0-12 L), μεσαίο (12-20 L) ή μεγάλο (21-30 L) μέγεθος; Όπως κι αν έχεις ονειρευτεί το ιδανικό σακίδιο πλάτης θα το βρεις εδώ!

  

Ανακάλυψε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σακίδια πλάτης adidas σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και χωρητικότητες στο Sneaker10.cy, το Νο1 online sneaker store!

Περισσότερα
Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2