Τώρα μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου δωρεάν, 24/7 σε BOX Now Lockers παγκυπριακά!

Βήμα #1

Στους τρόπους παραλαβής, επίλεξε «Κατάστημα & BOX NOW Δωρεάν ή Σημεία Παραλαβής

Βήμα #2

Επίλεξε το locker που σε εξυπηρετεί, ανάμεσα σε πολλά σημεία Παγκύπρια

Βήμα #3

Παράλαβε όλο το 24ωρο, εντός 48 ωρών, απ' όταν λάβεις ενημερωτικό μήνυμα

Ξεκίνα τις αγορές σου και παράλαβε πανεύκολα & Δωρεάν σε BOX NOW locker!

T-Shirts

T-shirts

Shorts

Shorts

Sneakers

Sneakers

Slides

Slides

Sandals

Sandals

Accessories

Accessories

Έχεις ερωτήσεις; Έχουμε Απαντήσεις!

Τι είναι η BOX NOW;

Η BOX NOW προσφέρει σύγχρονες, αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων, μέσω των Lockers. Με βασικό άξονα την πράσινη φιλοσοφία, τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων, είναι αυτόνομα και λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, προσφέροντας ένα νέο, καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο παράδοσης και αποστολής δεμάτων. Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση σε αυτά 24/7 και να παραλαμβάνει το δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά!

Πώς παραλαμβάνω δέμα μέσω BOX NOW;

Αν επιλέξεις σαν τρόπο παράδοσης τη BOX NOW, τότε όταν το δέμα σου φτάσει στο Locker, θα λάβεις μήνυμα στο κινητό με τον 6ψήφιο κωδικό που ανοίγει τη θυρίδα του δέματος. Έχεις 48 ώρες απ' όταν όταν λάβεις το ενημερωτικό μήνυμα για να παραλάβεις το δέμα σου. Απλώς πληκτρολόγησε στο Locker τον κωδικό που έλαβες και η πόρτα της θυρίδας ανοίγει αυτόματα.

Υπάρχει BOX NOW locker κοντά μου;

Είναι πολύ πιθανό, αφού υπάρχουν πολλά σημεία στην Κύπρο! Δες εδώ όλα τα σημεία.

Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Δεν υπάρχει καμία επιπλεόν χρέωση! Προσφέρουμε την παραλαβή σε BOX NOW locker εντελώς δωρεάν!

Μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή και να παραλάβω από locker;

Ναι! Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά την επιλογή τρόπου πληρωμής διάλεξε Αντικαταβολή. Μόλις η παραγγελία σου φτάνει στο locker, θα έρθει μήνυμα στο κινητό σου με link για την πληρωμή της παραγγελίας σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον. Μπορείς να πληρώσεις το ποσό μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, ακόμα και όταν είσαι στο χώρο του locker. Με την εξόφληση ο κωδικός PIN ενεργοποιείται άμεσα και μπορείς να τον πληκτρολογήσεις στο locker για να ανοίξει η θυρίδα και να παραλάβεις την παραγγελία σου.

Μπορώ προχωρήσω σε επιστροφή του πακέτου μου στο κοντινότερο Box Now locker;

Tώρα μπορείς να προχωρήσεις σε επιστροφή του πακέτου σου στο κοντινότερο Box Now Locker, 24/7! Ξεκίνα συμπληρώνοντας online το αίτημα επιστροφής επιλέγοντας αυτό που σε εξυπηρετεί. Έπειτα επίλεξε το πλησιέστερο σε εσένα locker αλλά και το κατάλληλο μέγεθος επιστρεφόμενου πακέτου. Ολοκλήρωσε το αίτημά σου ώστε να λάβεις άμεσα το voucher της BoxNow που θα συνοδεύει το επιστρεφόμενο δέμα σου.

Αφού εκτυπώσεις και κολλήσεις το voucher επάνω στο πακέτο σου, το μόνο που έχεις να κάνεις πλέον είναι να επισκεφτείς το locker που διάλεξες, να πληκτρολογήσεις τον μοναδικό κωδικό που θα βρεις επάνω στο voucher (αλλά και σε μήνυμα μας) ώστε να ανοίξει η θυρίδα σου. Αφού τοποθετήσεις το πακέτο στην θυρίδα, η επιστροφή σου είναι έτοιμη να ταξιδέψει προς τις εγκαταστάσεις μας. Θα λάβεις μήνυμά μας για την εξέλιξή της μόλις παραληφθεί και επεξεργαστεί.

Δεν μου εμφανίζεται η επιλογή παραλαβή σε BOX NOW locker, γιατί;

Λόγω περιορισμών στο μέγεθος, ορισμένα προϊόντα όπως όργανα γυμναστικής, ποδήλατα κ.α. δεν είναι διαθέσιμα για παραλαβή σε locker.

Έχω κι άλλες ερωτήσεις, που μπορώ να απευθυνθώ;

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ; Επισκεφτείτε τη σελίδα της BOX NOW για να μάθετε περισσότερα ή επικοινώνησε με το +357 240-42000 ή στο [email protected] για άμεση υποστήριξη.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2
×
Εντοπίσαμε ότι είσαι στην Ελλάδα!

Εντοπίσαμε ότι είσαι στην Ελλάδα!

Αν θέλεις οι αγορές σου να παραδοθούν στην Ελλάδα, συνέχισε στο Sneaker10.gr!

Συνέχισε στο Sneaker10.gr!