Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Τιμή

90 200

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas UltraBoost

12 styles.

UltraBoost Collection

Βρες τα επώνυμα Ultraboost παπούτσια για τρέξιμο στο στυλ που σου ταιριάζει. Θέλεις να σπάσεις τα προσωπικά σου ρέκορ; Επίλεξε τα είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή. Ανακάλυψε τα running παπούτσια UltraΒoost για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε πολλά μεγέθη και μοναδικούς σχεδιασμούς στο No 1 online sneaker store ή στα καταστήματα Sneaker10!

Η Ιστορία Τους

Το adidas Ultraboost αποτέλεσε ορόσημο για την εξέλιξη του Boost. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2015 και αξιοποίησε την τεχνολογία καταγραφής κίνησης ARAMIS, που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν η NASA, για να ελέγξει την κατασκευαστική ακεραιότητα των διαστημικών λεωφορείων της. Η τεχνολογία ARAMIS επέτρεψε στην ομάδα καινοτομίας της adidas να εξετάσει την καταπόνηση και τις τάσεις που ασκούνται σε διαφορετικά σημεία στα πόδια των δρομέων, σε επίπεδο υπομικρομέτρου. Έτσι ξεκίνησε μια νέα εποχή ανάλυσης των επιδόσεων, που οδήγησε στην εμβληματική σχεδίαση του Ultraboost: το επάνω μέρος από Primeknit, το ξεχωριστό cage των κορδονιών, και το Boost σε όλο το μήκος του παπουτσιού.
Αργότερα ακολούθησε μια σειρά χρωματικών συνδυασμών περιορισμένης έκδοσης (μεταξύ των οποίων και το απίθανο, κάτασπρο μοντέλο με την ανακλαστική φάσα που φόρεσε ο Kanye West στα Billboard Music Awards το 2015) και το adidas UltraBoost έγινε το πρώτο παπούτσι running που αγαπήθηκε εξίσου από τον κόσμο της μόδας και από τους runners. Σήμερα, η οικογένεια UltraBoost συμπεριλαμβάνει εμβληματικά μοντέλα, όπως οι ειδικές εκδόσεις Game of Thrones και Consortium.

Τα Χαρακτηριστικά Που Τα Κάνουν να Ξεχωρίζουν

Το πρώτο πλεονέκτημα που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το Boost το οποίο είναι γνωστό για την επιστροφή ενέργειας, οι ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών του Boost σε κάνουν να νιώθεις ανάλαφρα και είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε διάφορες θερμοκρασίες. Έπειτα έχουν εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτικότητα , δένουν με κορδόνια προσδίδοντας σταθερότητα και έχουν ελαφρύ ύφασμα για διαπνοή. Κάποια μοντέλα έχουν επιπλέον δικά τους χαρακτηριστικά όπως τα Ultraboost DNA που διαθέτουν άνω μέρος από adidas Primeknit και προσχηματισμένο κλιπ φτέρνας. Τα ultraboost 20 έχουν επίσης τα δικά τους χαρακτηριστικά όπως εξωτερική σόλα Stretchweb με καουτσούκ Continental™ και εφαρμογή σαν κάλτσα. Ακόμα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά έχουν τα Ultraboost 21.

Ultraboost 21

Τα Ultraboost 21 αποτελούν μια νέα οπτική από το αρχικό Ultraboost είναι και αυτό running παπούτσια για δρομείς αλλά αυτό που τα ξεχωρίζει είναι ότι είναι για δρομείς που θέλουν να τρέχουν πολλά χιλιόμετρα στο δρόμο , ακόμα και για δρομείς που προετοιμάζονται για μαραθώνιο. Έχουν εξογκωμένη καμπύλη στη φτέρνα που προσφέρει στους δρομείς την απόλυτη επιστροφή ενέργειας. Σε σχέση με το Ultraboost 20 το adidas Performance Ultraboost 21 είναι πιο βαρύ ως παπούτσι προπόνησης εφόσον διαθέτει 6% περισσότερο υλικό boost από το adidas Performance Ultraboost 20. Μια νέα εξέλιξη για το Ultraboost 21 είναι το νέο adidas LEP (Linear Energy Push) που προσφέρει περισσότερη αντίσταση κατά 15% στο μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη απόκριση του παπουτσιού στο τρέξιμο. Στο κάτω μέρος της σόλας περιέχουν επένδυση με ελαστικό Continental ώστε να έχουν σταθερή πρόσφυση χωρίς να γλιστράνε σε βρεγμένο οδόστρωμα. Συνοψίζοντας τα κύρια τέσσερα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα Ultraboost είναι το Optimized BOOST που προσφέρει στους δρομείς άνεση και υποστήριξη, το ADIDAS LEP νέο σύστημα επιστροφής ενέργειας και ενισχυμένο υλικό στην ενδιάμεση σόλα, το PRIMEKNIT+- πλέξη με μεγαλύτερη ακρίβεια, βελτιωμένη κίνηση και υποστήριξη συνδυάζοντας άνεση και απόδοση και τέλος το Sustainable Support όπου το επάνω μέρος του παπουτσιού είναι με Primeblue ανακυκλωμένο υλικό υψηλής απόδοσης από απορρίμματα που έχουν συλλεχθεί από τον ωκεανό.

Διάλεξε Top Running Παπούτσια UltraBoost στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου running παπούτσια UltraBoost και Ultraboost 20, Ultraboost 21, Ultraboost DNA από την συλλογή Ultraboost της adidas Performance σε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά μεγέθη, σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, γκρι, καφέ, μωβ, κίτρινo και άλλα πολλά στο No 1 online store, Sneaker10.cy, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2