Αποστολή & Παράδοση προϊόντων

Στο Sneaker10.cy έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης, γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγωνία του να  αναμένεις να παραλάβεις τα αγαπημένα σου sneakers, αξεσουάρ ή ρούχα!

Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματά μας

Ποιό είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Κυριακή. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη, θα ενημερωθείς μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σου θα παραμείνει στο κατάστημα για 4 μέρες.

Παραλαβή από ένα κατάστημα courier ACS

Ποιό είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν σε ένα από τα 40+ καταστήματα της συνεργαζόμενης εταιρείας.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εντός Κύπρου είναι συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας για τις αποστολές στην Κύπρο είναι η ACS.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Μπορείτε εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας (τυπου 02-ΧΧΧΧΧΧ) που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ή απλά βάζοντας το κινητό που έχετε καταχωρήσει την παραγγελία! Βρείτε την παραγγελία σας τώρα εδώ!

Παραλαβή σπίτι/γραφείο σε όλη την Κύπρο

Ποιό είναι το κόστος παραλαβής;
Τα μεταφορικά είναι μόλις 3,99€ για τις παραγγελίες κάτω των 49€, ενώ είναι ΔΩΡΕΑΝ για τις παραγγελίες άνω των 49€ και η παράδοση γίνεται με την ΑCS.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σου εντός Κύπρου είναι συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας για τις αποστολές στην Κύπρο είναι η ACS.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Μπορείτε εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας (τύπου 02-ΧΧΧΧΧΧ) που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου, ή απλά βάζοντας το κινητό που έχεις καταχωρήσει την παραγγελία! Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2