Αποστολή Παραγγελίας

Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;
Οι επιλογές για την παράδοση της παραγγελίας είναι οι εξής:

  • Παραλαβή από το πλησιέστερό σου κατάστημα Sneaker10.
  • Παράδοση στο χώρο σου (στο σπίτι, στο γραφείο κλπ).
  • Παραλαβή από τα 40+ καταστήματα ACS. Σίγουρα δίπλα σας υπάρχει ένα! Πόσο διάστημα χρειάζεται για να φτάσει η παραγγελία μου;
Καταλαβαίνουμε την αγωνία του να περιμένεις το νέο σου παπούτσι, ρούχο ή αξεσουάρ και καταβάλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποστολή όλων των παραγγελιών, με απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Για αποστολή στο χώρο σου, ανάλογα και τον τόπο παράδοσης, ή παραλαβή από το πλησιέστερό σου από τα 40+ καταστήματα ACS απαιτούνται 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες ενώ για παραλαβή από τα καταστήματα Sneaker10 χρειάζονται από... μερικά λεπτά (αν το προϊόν βρίσκεται ήδη στο κατάστημά μας της επιλογής σου) έως 4 εργάσιμες ημέρες. Ο μέσος όρος αποστολής των παραγγελιών είναι λιγότερο από 2 εργάσιμες.


Οι χρόνοι αποστολής & παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν λόγω αστάθμητων παραγόντων (διαθεσιμότητα του προϊόντος σε αποθήκη εκτός της κεντρικής, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργίες, καιρικές συνθήκες κλπ.) ή σε περιόδους ιδιαίτερα μεγάλης ζήτησης (επίσημες εκπτωτικές περίοδοι, ημέρες προσφορών). Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας αν η παραγγελία σας καθυστερήσει λίγο. Να είστε σίγουροι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί.


Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

  • Για παραλαβή από τα φυσικά μας καταστήματα Sneaker10 η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η αποστολή στον χώρο σας (σπίτι, γραφείο κτλ) είναι με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 49€ (και με χρέωση 3.99€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας).
  • Η παραλαβή από ένα από τα 40+ καταστήματα ACS είναι με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως αξίας!

Από ποιον θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας;
Η ACS είναι υπεύθυνη για αποστολές σε όλη την Κύπρο.


Μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία για το χώρο σου / για παραλαβή από ένα από τα 40+ καταστήματα ACS είναι έτοιμη προς αποστολή θα λάβεις email και/ή sms με έναν μοναδικό Voucher Κωδικό (τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σου). Μπες εδώ για να παρακολουθήσεις τη διαδρομή της παραγγελίας σου ή επίλεξε αναζήτηση αποστολής στο site της ACS.


Πώς θα παραλάβω το πακέτο στο χώρο μου;
Αν έχεις επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης εκπρόσωπος της ACS θα παραδώσει το δέμα στη διεύθυνση που υπέδειξες.


Πώς θα παραλάβω το πακέτο από το κατάστημά σας;
Αν έχεις επιλέξει παραλαβή από φυσικό κατάστημα Sneaker10 θα ενημερωθείς μέσω email και/ή sms για την άφιξη της παραγγελίας στο κατάστημα της επιλογής σου (οπότε και θα έχεις περιθώριο 5 εργάσιμων ημερών για να την παραλάβεις).


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2