Μέγεθος

more... less

Φύλο

more... less

Παιδικό φύλο

more... less

Τιμή

70 190

Χρώμα

more... less

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Max 97 Παπούτσια

18 styles.

Nike Air Max 97 Παπούτσια

Η επαναστατική μονάδα αερόσολας της Nike άρχισε να χρησιμοποιείται στα παπούτσια Nike στα τέλη της δεκαετίας του '70. Από τότε, τα παπούτσια Nike Air Max 97 μέχρι και σήμερα σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, καθώς προσφέρουν άνεση και στυλ! Ανακάλυψε όλη την κολεξιόν Nike Air Max 97 για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, σε Απίστευτες Τιμές, στο Sneaker10!

Η φιλοσοφία Τους

Τα Nike Air Max 97 έχουν μια φουτουριστική εμφάνιση καθώς η φιλοσοφία τους είναι να συνδυάσεις το athleisure style με την κομψότητα και να διατηρείς την άνεση που χρειάζεσαι κάθε στιγμή. Διαφέρουν από άλλα αθλητικά καθώς μπορούν να συνδυαστούν και ως sneakers επιλέγοντάς τα στην καθημερινότητά σου, στην δουλειά, στην σχολή ή στις εξωτερικές υποχρεώσεις. Φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και στο γυμναστήριο για την προπόνησή σου. 

Η Κατασκευή Τους

Η κατασκευή των Nike Air Max 97 είναι μοναδική αφού διαθέτουν αφρώδης σόλα με αντικραδασμική προστασία Max Air ούτως ώστε να έχεις την απόλυτη άνεση χωρίς να καταπονείς τα πόδια σου. Η εξωτερική τους σόλα αποτελείται από καουτσούκ για τέλεια πρόσφυση και η εφαρμογή τους είναι κανονική χωρίς να δυσκολεύεσαι στην επιλογή μεγέθους. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες που προσφέρουν ορατότητα ακόμα και το βράδυ είναι ένα επιπλέον προνόμιο που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αποπνέουν ενέργεια και θα τα αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή.

Ο Σχεδιασμός Τους

Τα χρώματα που διαθέτουν είναι κλασικά και κομψά, έτσι μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλα τα outfits σου. Το design τους είναι εμπνευσμένο από το μέλλον και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες τα τονίζουν ακόμα πιο πολύ κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν. Μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με το αγαπημένο σου τζιν ή φόρμα, είτε με το αγαπημένο σου κολάν. 

Διάλεξε Τα Δικά Σου  Nike Air Max 97 Παπούτσια Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια Nike Air Max 97 σε Ανδρικά, Γυναικεία και παιδικά μεγέθη και χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, ασημί και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store, Sneaker10.cy, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2